دسرهای بلژیک
کوفته های وفل فرانسوی بلژیک Gaulettes
این دستور غذاها، که همچنین به عنوان گلوله شناخته می شود، زیبایی کریسمس مورد علاقه در بسیاری از جوامع با روابط بلژیکی است. به عنوان یک کودک، تعطیلات کامل تا زمانی که یک نفر در گریختن آرنج لازم قرار داده شود، باقی مانده از آرد را به خمیر که در حال حاضر غیرممکن است سخت می کند. نتیجه؟ کوکی های وفل خام گرم و معطر، پر از وانیل و قهوه ای قهوه ای قهوه ای. گوشت خوک بهترین خوراک است، زیرا آنها در طول سه روز اول جویدن و طعم بیشتری دارند.
توجه توجه کوک : آنها به نظر بسیار فانتزی هستند، اما هیچ تجهیزات خاصی از آهن وفل مورد نیاز نیست. همچنین می توان از آهن وفل بلژیکی یا آهن سرب استفاده کرد.
آنچه شما نیاز دارید
- 1 پوند کره (نرم کننده)
- 3 فنجان
- شکر قهوه ای روشن
- 6 تخم مرغ
- 1 قاشق غذا خوری خالص
- عصاره وانیلی
- اختیاری: 1 قاشق چای خوری عصاره بادام (یا عصاره گردو سیاه)
- 7 فنجان آرد (همه منظوره)
- 1/4 قاشق چای خوری سودا
- 1/4 قاشق چای خوری نمک
چگونه آن را بسازیم
- با استفاده از یک میکسر با سرعت متوسط، کره، قهوه ای قهوه ای، تخم مرغ و عطر و طعم کرم را خرد کرده، تا زمانی که مخلوط کرکی باشد.
- سرعت مخلوط را کاهش دهید و در مواد خشک خشک کنید تا خمیر کاملا مخلوط شود.
- یک وفل فرانسوی-بلژیکی را روی حرارت متوسط تهیه کنید. یک توپ 1 اینچ خمیر را به هر قسمت از آهن پیش گرم کنید و بیش از 45 ثانیه در هر طرف بخورید تا شستشوی گرمای متوسط.
- گلوله ها زمانی انجام می شوند که قهوه ای طلایی می شوند. اجازه دهید آنها به طور کامل بر روی یک قفسه سیمی خنک شوند.
دستورالعمل تغذیه ای (در هر خدمت) | |
---|---|
کالری | 112 |
چربی کل | 8 گرم |
چربی های اشباع شده | 5 گرم |
چربی غیر اشباع | 3 گرم |
کلسترول | 45 میلی گرم |
سدیم | 45 میلی گرم |
کربوهیدرات ها | 9 گرم |
فیبر رژیمی | 0 گرم |
پروتئین | 1 گرم |
(اطلاعات تغذیه ای در دستور العمل های ما با استفاده از پایگاه داده جزء محاسبه می شود و باید برآورد شود. نتایج فردی ممکن است متفاوت باشد.)
پیشینه وافل به بلژیک برمی گردد. این دسر خوشمزه اغلب در دستگاه وافل ساز درست می شود به همین دلیل شکل و شمایل آن ها مثل هم است. وافل در تمام جهان سرو می شود و خواهان بسیاری دارد.
نمکستان: پیشینه وافل به بلژیک برمی گردد. این دسر خوشمزه اغلب در دستگاه وافل ساز درست می شود به همین دلیل شکل و شمایل آن ها مثل هم است. وافل در تمام جهان سرو می شود و خواهان بسیاری دارد.
وافل به عنواند میان وعده، دسر و غذا سرو می شود. صبحانه یکی از مهمترین وعده های غذایی است شما می توانید وافل را برای یک وعده صبحانه کامل و لذیذ در نظر بگیرید. ترکیب وافل با خامه و توت فرنگی بسیار خوشمزه است و یا حتی این دسر را می توان با عسل و کره بادام زمینی و نوتلا ترکیب کرد.
وافل از آن دسته از غذاهایی است که طرفداران زیادی دارد. پیشنهاد من به شما این است که اگر تا به الان وافل بلژیکی نخورده اید حتما آن را امتحان کنید پیشمان نمی شوید، یک غذا بسیار خوشمزه و ساده است که با طعمی لذیذ همه را مجذوب خود می کند.
کشور بلژیک در شمال غربی اروپا واقع شده است. مساحت این کشور 30528 کیلومتر مربع می باشد. این کشور یکی از کوچکترین و پرجمعیت ترین کشورهای اروپایی محسوب می شود. بلژیک از زمان استقلالش در سال 1830، یک دموکراسی نماینده به ریاست یک پادشاه موروث قانون اساسی بوده است. در ابتدا، بلژیک دارای یک شکل واحد دولتی بود. اما در دهه های 1980 و 90، اقداماتی برای تبدیل بلژیک به کشوری فدرال با اختیارات مشترک در مناطق فلاندر، والونی و پایتخت بروکسل صورت گرفت. شهر بروکسل، پایتخت این کشور می باشد.
بهتر است بدانید که بلژیک در مجموع 860 مایل (1،385 کیلومتر) با همسایگان خود مرز زمینی دارد. این کشور از شمال با هلند، از شرق با آلمان، از جنوب شرقی با لوکزامبورگ و از جنوب با فرانسه همسایه است. بلژیک همچنین حدودا دارای 40 مایل (60 کیلومتر) خط ساحلی در دریای شمال می باشد.